Contact

Heeft u een leuk verhaal, iets moois voor in het archief, een vraag of iets anders? Dan kunt u uiteraard contact opnemen!

Over mij

Mijn naam is Ruben de Velde en sinds 2016 ben ik de trotse beheerder van PEC in the days. Ondanks mijn leeftijd en het feit dat ik het groen-witte P.E.C. niet heb meegemaakt, trok deze periode toch al gauw mijn aandacht. Dit is ontstaan vanuit mijn verzameling waarmee ik in 2012 ben begonnen en mijn interesse in geschiedenis. In mijn ogen een perfecte combinatie die uitmondde in een Twitteraccount en sinds 2021 zelfs in een eigen website.

Het enthousiasme waarmee zowel het Twitteraccount als de website werd ontvangen, liet eens te meer zien dat de geschiedenis nog steeds leeft onder de supporters! Een mooiere blijk van waardering had ik mijzelf ook niet kunnen voorstellen, want de nodige uurtjes zijn wel in deze website gestoken.

Naast de socials en website ben ik ook actief als redacteur bij het supportersblad van PEC Zwolle. Hiervoor interview ik iedere uitgave een oud-speler van de club, waar al de nodige mooie anekdotes en contacten uit voort zijn gekomen.

 

Ruben de Velde, Johnny Rep en Rinus Israel

Contact